Tv Klan Live Xhenet

Orhan i bën asaj një oferte shumë tunduese.

Tv klan live xhenet. Ndërkohë melisa merr vesh mbi lidhjen e babait të saj me ozlemin. 8 minutes 21 seconds. Selim nilgyn dhe ozlem merren në polici për të dhënë deshminë e tyre. Selim e përzë melisën.

Ndërkohë sema e dëshpëruar po pret lajme nga rëza. Xhenet dhe selim gjejnë melisën në shtëpinë e xhenetit. Melisa dërgon krëhërin e xhenetit në spital për adn. Selim vazhdon të dyshojë tek kaja ai e pyet.

Arzu lexon gjitha letrat që xhenet i ka shkruar asaj ndër vite. Ozlem nuk eshte shtatzëne. This feature is not available right now. Mahir merr letrat për përgatitjet e divorcit.

Selim debaton me melisen për gjithçka çfarë ka ndodhur si dhe presionin që po i ushtron familja e saj. Melisa i thotë se erdhi ti kërkojë të falur xhenetit por selim i thotë se është shumë vonë për këtë. Xhenet i shpëton jetën arzusë. Për çfarë do të flasë selim me babain e tij.

Xhenet i kërkon falje kajasë mbi dyshimet që ajo ka pasur për të. Orhan i tregon xhenetit rreth selimit dhe melisës. Selim nilgyn dhe ozlem merren në polici për të dhënë deshminë e tyre. Melisa i çon të gjithë të hanë dreke tek dyqani ku punon xhenet.

Selim ka dyshime se nëna e xhenetit mund të jetë shkaku pse xhengizi tentoi vetëvrasjen. Xhenet është e shkatërruar pas lajmit që ali ka ndërruar jetë. Xhenet shkon në kompani të japë dorëheqjen. Xhenet tv klan episodi 46 duration.

Please try again later. Ozlem i kërkon semës të martohet me mahirin. Sema i premton se do martohen pas lindjes së fëmijës. Orhan i tregon melisës se selim dashuron xhenetin.

Xhenetin tentojnë ta vrasin në burg.

Aktorja E Njohur E Xhenet Gjeti Dashurinë E Jetës Gjatë Xhirimeve

Aktorja E Njohur E Xhenet Gjeti Dashurinë E Jetës Gjatë Xhirimeve

Download Tv Klan Live Stream Video And Audio Download Save

Download Tv Klan Live Stream Video And Audio Download Save

Tv Klan Apps On Google Play

Tv Klan Apps On Google Play

Xhenet Tv Klan Episodi 50 Me Titra Shqip Youtube

Xhenet Tv Klan Episodi 50 Me Titra Shqip Youtube

Tv Klan On The App Store

Tv Klan On The App Store